TEHNOLOGIE

Studiem în permanenţa tehnologiile de vârf din IT, pe care le integrăm în aplicaţiile noastre în funcţie de necesităţi, astfel încât calitatea sistemului şi performanţele acestuia să satisfacă pe deplin cerinţele clienţilor.

 • Baza de date
  Am ales baza de date post-relaţionala CACHE de la InterSystems, în urma unor analize temeinice cu privire la performanţa, volum de date, facilităţi şi numarul mare de sisteme de operare pe care poate funcţiona.

 • Serverul de aplicaţie
  Serverul de aplicaţie poate rula atât pe sisteme Windows cât şi Linux, asigurând comunicarea dintre baza de date şi interfaţa de utilizare, controlând în acelaşi timp în mod eficient şi conexiunile către baza de date pentru a evita consumul de resurse pe care sistemul hardware le pune la dispoziţie.

 • Interfaţa de utilizare
  Interfaţa cu operatorul a fost dezvoltată utilizând tehnologia .NET Framework şi componente vizuale de la Syncfusion, fiind optimizată pentru desktop. Am luat această decizie in urma experienţelor avute în dezvoltarea aplicaţiilor pe tehnologie web. După multe studii şi teste, am reuşit să dezvoltăm o interfaţă ce oferă avantaje similare aplicaţiilor web:

  • Uşor de dezvoltat
   se poate dezvolta orice tip de aplicație utilizând frameworkul nostru, cu un minim de cunoștințe de programare
  • Uşor de întreţinut
   se dezvoltă pe bază de şabloane astfel încât toate modulele/ferestrele dețin aceași structură, model și mod de utilizare
  • Uşor de adaptat
   utilizând tehnologi de vârf în programarea obiectuală, orice modul poate fi extins cu noi funcționalități fără a afecta comportamentul curent
  • Actualizare în timp real
   aplicaţia se actualizează în timp ce utilizatorul interacţionează cu ea, fără a fi necesar restartarea ei. Deasemenea nu există riscul ca pe stațiile clientului să existe versiuni diferite de aplicație
  • Consum reduse de resurse
   aplicaţia poate rula pe calculatoare cu doar 512MB ram si 1GB procesor
  • Stabilitate
   aplicaţia nu se întrerupe în lipsa conectivităţii la reţea
  • Accesibilitate
   datele pot fi accesate de oriunde din lume - desigur, cu permisiunea speciala a clientului
  • Securitate
   aplicația utilizează 4 nivele de securitate: parola, certificat, componență hardware și IP

Toate aplicațiile dezvoltate de către noi, au la bază strategia de dezvoltare bazată pe standardul RUP (Rational Unified Processes).

 

ERP on-line

Pentru a va convinge de performantele sistemului "INTELLIGENT" puteti sa il utilizati on-line pentru o preioada de 30 de zile.

 

Avem nevoie de datele dvs de contact si de domeniul de activitate pentru a va putea da acces pe o baza de date deja configurata corespunzator nevoilor dumneavoastra

Cursuri / parteneriate

Organizam cursuri de pregatire pentru toate modulele sistemului "INTELLIGENT".

Pentru cei care doresc sa devina parteneri/implementatori, oferim gratuit cursuri de pregatire avansata si un pachet atractiv de comisioane.

Nu ezitati sa ne contactati!