Listă de prețuri

Prețurile sunt orientative și pot fi modificate în urma analizei efectuate pentru fiecare implementare în parte.

Închiriere on-line

Prețul lunar de închiriere pentru fiecare modul al sistemului ERP "INTELIGENT" este de 10 EURO fără TVA pentru fiecare utilizator.

În cazul în care volumul zilnic al tranzacțiilor per utilizator este mai mare de 1000, prețul lunar de închiriere crește cu 50%. Pentru fiecare depășire urmatoare a numarului de tranzacții zilnice per utilizator cu multiplu de 1000, prețul de inchiriere crește cu 25%.

Pentru companiile care au mai mult de 5 utilizatori se va acorda o reducere de preț de 25%.

Achiziționare licență

Pentru fiecare caz în parte, în urma analizei, vom prezenta o ofertă de preț pentru fiecare client.Indiferent de varianta aleasă (on-line sau licențiere), solicitați o ofertă personalizată care să corespundă particularităților dumneavoastră.

 

 

 

ERP on-line

Pentru a va convinge de performantele sistemului "INTELLIGENT" puteti sa il utilizati on-line pentru o preioada de 30 de zile.

 

Avem nevoie de datele dvs de contact si de domeniul de activitate pentru a va putea da acces pe o baza de date deja configurata corespunzator nevoilor dumneavoastra

Cursuri / parteneriate

Organizam cursuri de pregatire pentru toate modulele sistemului "INTELLIGENT".

Pentru cei care doresc sa devina parteneri/implementatori, oferim gratuit cursuri de pregatire avansata si un pachet atractiv de comisioane.

Nu ezitati sa ne contactati!