Despre noi

Despre noi

Solutia perfecta pentru afacerea ta

Zilnic se aduc imbunatatiri serviciului pentru a eficientiza munca clientilor. Noi module sunt implementate, legi actualizate si multe altele.

2007

Anul in care compania sa fondat

97

Clienți mulțumiți

135

Proiecte finalizate

Oferta noastra

Rezultate imediate

Asigurăm toate serviciile necesare în cadrul etapelor de implementare a sistemului "INTELLIGENT", iar pe langa toate astea venim cu sprijin si actualizări.

aa
tester-or-developer-what-suits-you-the-most
Echipa prietenoasa si mereu pregatita

Care este secretul nostru? O echipa excelenta.

Consultanţa IT este un alt serviciu pe care îl punem la dispoziţie celor care au nevoie de auditarea unui sistem informatic. Pentru toate serviciile prestate de noi punem la dispoziţie toate cunoştinţele noastre atât economico-financiare şi de organizare cât şi IT. Cu ajutorul specialiştilor noştri, punem la dispoziţie şi servicii de administrare servere si reţele.

Valorile noastre

Autenticitate

Simplitatea in utilizare si viteza de procesare definesc sistemului "INTELLIGENT". Unul dintre cele mai bune sisteme de controlare al activității companiei dumneavoastră pentru costuri reduse.

Impreuna

Împreuna cu dumneavoastră echipa noastră va poate asigura o eficienta sporita de lucru. Astfel ca daca sunt neclarității puteți discuta oricând cu un asistent.

Posibilitatea de testare

Pentru a va convinge de performantele sistemului "INTELLIGENT" puteti sa il utilizati on-line pentru o preioada de 30 de zile.

Transparenta

Serviciile noastre beneficiază de licențierea facilă si nu exista costuri ascunse.

Suport tehnic

Viteza extraordinară a suportului, cele mai multe sesizări se rezolvă în timpul convorbirii telefonice.

Viteza in prelucrarea datelor

Aplicația noastră folosește cele mai noi si mai bune tehnologii pentru a eficientiza modul de lucrul al clienților noștri.

O echipa excelenta care iti conduce afacerea spre succes

Echipa noastră va sta la dispoziție mereu pentru a dezbate orice problema sau pentru a va sfătuii in orice situație de natura economico-financiara si IT.

Pregatit sa iti duci afacerea la un nou nivel?