Prezentare aplicații

Mai mult decât sistemul "INTELLIGENT"

Împreuna cu noi imaginația ta prinde forma

Pe lângă profesionalism in domeniul ERP, împreuna putem dezvolta aplicații pentru platforma WEB sau mobile. Aplicații complexe, dar si simple. In funcția de cerința dumneavoastră va putem face oferă de preț convenabila.

Aplicatii mobile

Oferim oportunitatea de a crea o aplicație mobila dedicata serviciului dumneavoastră. Aplicația se poate modela in funcție de activitatea si cerințele dumneavoastră. Un design unic, atrăgător si cu o interfața cat mai simplu de utilizat. Totodată posibilitatea de integrare a unor parți din ERP direct in aplicația dumneavoastră.

Site-uri web de prezentare

Dorești o interfața complet noua pentru site-ul tau? Noi iți oferim posibilitatea de a reface interfața site-ului tau in funcție de preferințele tale. Echipa noastră te poate sfătui ce ti se potrivește businessului tau si te poate ajuta sa iți dezvolți afacerea in mediul online.

Portal de monitorizare al afacerii tale

Ai nevoie sa iți verifici cererile de oferta, facturile, tranzacțiile si multe altele de la distanta de pe orice device? Totul devine mai simplu odată cu incorporarea unor activități de tip ERP într-o aplicație Portal WEB. Aplicațiile se pot conecta oricând la bazele de date si pot interacționa in mod direct cu datele din sistemul “INTELLIGENT”. Actualizări in timp real de pe o platforma pe alta. Oriunde si oricand.

Ai si alte idei? Spune noua ideea ta si poate te putem ajuta.