Salarizare

Program salarizare

Cu ajutorul sistemului ERP "INTELLIGENT" puteți avea controlul asupra salarizării, pontajului si de asemenea puteți administra personalul

Anteprenor

Specialist Salarizare

Irena Olarescu

0758 103 085

Mail

office@omega-sd.ro

Localizare

Calea Dumbrăvii, Numarul 67, Et. 2, Ap. 3 Sibiu - România

Angajații tăi in siguranță

Angajații firmei tale sunt înregistrați in cadrul sistemului "INTELLIGENT". Acest lucru include: salariu, acte de identitate, modificări de contract, zile libere și multe altele. * Datele fiind stocate pe serverele dumneavoastră.

Fluturaș salariu

Fluturașul se poate trimite automat prim email către angajații firmei tale. Pentru siguranța angajaților tai aceste date pot fii securizate suplimentar cu parola.

Organigrama

Reprezentarea grafică a firmei tale este complet automatizată după stabilirea departamentelor și a fiselor de post.

Configurare aplicaţie

Aplicația se poate configura in funcție de cerințele clientului.

Prelucrare şi migrare de date

Prelucrarea datelor se face in cel mai scurt timp pentru a putea folosi sistemul "INTELLIGENT".

Instruire personal şi verificare cunoştinţe

Instruirea personalului in așa fel încât sa poată fii cat mai eficient in utilizarea sistemului.

Pontaj automatizat

Importul pontajului se poate face automat în doar câteva secunde. Aceste date sunt prelucrate pentru a putea calcula corect și rapid statutul de plata și a genera prin urmare D112.

Generare documente automat

Adeverințe generate automat în funcție de nevoile angajaților. Declarație de venituri salariale(D112) se poate genera rapid pentru a putea fii depusa în cel mai scurt timp.

Rapoarte pe angajat

Poți vedea într-un mod intuitiv si rapid rapoarte legate de angajații tai. Concedii, salarizări, prezente la doar un click distanță.

Calcul salarial automatizat

Cu ajutorul sistemului "INTELLIGENT" nu mai este nevoie sa va faceți griji legate de calcule. Salariile, taxele la stat, contribuțiile sunt calculate automat si bazate pe orice modificare legislativa.

Cereri concediu automatizate

Pentru angajați se pot implementa aplicații/platforme web unde își pot introduce singuri perioadele de concediu de odihna, iar in sistemul "INTELLIGENT" acestea sunt verificate si aprobate.

Siguranța datelor

Datele firmei tale sunt mereu in siguranță. Sistemul "INTELLIGENT" creează automat BACK-UP pentru siguranța clienților săi.

Cere oferta personalizată pentru firma ta​

Afacerea ta la un nou nivel. Intrați în legătura cu noi chiar acum.