Contact

Contactează-ne​

Serviciile noastre

Suntem pasionați de inovație și suntem aici pentru a vă ajuta să transformați viziunea dumneavoastră în realitate. Cu o echipă dedicată de experți în dezvoltare software, oferim o gamă largă de servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Training​

Noi înțelegem că o forță de muncă bine pregătită și actualizată constant este esențială pentru succesul în era digitală. Prin intermediul programelor noastre de training software, vă oferim oportunitatea de a dezvolta și îmbunătăți abilitățile echipei dumneavoastră în domeniul tehnologiei.

Personalizare​

Suntem specializați în crearea de soluții software personalizate care vă pun afacerea în centrul tehnologiei. Ne concentrăm pe nevoile specifice ale fiecărui client, oferind servicii de personalizare a aplicațiilor care aduc inovație și eficiență în fiecare aspect al afacerii dumneavoastră.

Actualizări

Suntem dedicați să vă aducem în era actualizărilor instantanee. Cu serviciile noastre de actualizare în timp real, vă punem la dispoziție tehnologia de ultimă oră pentru a menține aplicațiile și platformele dvs. la vârful performanței și securității.

Contactează-ne

Adresă

Calea Dumbravii, Numarul 67
Et. 2, Ap. 3 Sibiu
557260

Irena Olarescu

0758 103 085

Mail

office@omega-sd.ro

Trimite-ne mesaj​