Contact

Contacteaza-ne

Serviciile noastre

Suntem pasionați de inovație și suntem aici pentru a vă ajuta să transformați viziunea dumneavoastră în realitate. Cu o echipă dedicată de experți în dezvoltare software, oferim o gamă largă de servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor dumneavoastră.

pexels-mart-production-7709270 (1)

Training

Noi înțelegem că o forță de muncă bine pregătită și actualizată constant este esențială pentru succesul în era digitală. Prin intermediul programelor noastre de training software, vă oferim oportunitatea de a dezvolta și îmbunătăți abilitățile echipei dumneavoastră în domeniul tehnologiei.

pexels-mart-production-7709270 (2)

Personalizare

Suntem specializați în crearea de soluții software personalizate care vă pun afacerea în centrul tehnologiei. Ne concentrăm pe nevoile specifice ale fiecărui client, oferind servicii de personalizare a aplicațiilor care aduc inovație și eficiență în fiecare aspect al afacerii dumneavoastră.

pexels-mart-production-7709270 (3)

Actualizări

Suntem dedicați să vă aducem în era actualizărilor instantanee. Cu serviciile noastre de actualizare în timp real, vă punem la dispoziție tehnologia de ultimă oră pentru a menține aplicațiile și platformele dvs. la vârful performanței și securității.

Contactează-ne

Adresă

Calea Dumbravii, Numarul 67
Et. 2, Ap. 3 Sibiu
557260

Irena Olarescu

0758 103 085

Mail

office@omega-sd.ro

Trimite-ne mesaj​