Prezentare generala

Incepe chiar azi sa folosesti sistemul "INTELLIGENT"

Alături de noi afacerea ta devine mai ușor de întreținut.

Utilizare simpla

Interfața este conceputa special pentru a fii utilizata atât de utilizatorii experimenati in domeniul IT cat si de cei care sunt la începuturi. Ea este adaptiva si interactiva.

Extrem de rapid

Folosim cele mai noi tehnologi in domeniul bazelor de date, astfel putem oferi viteze foarte mari de procesare a datelor. Totodată folosim si extrem de puține resurse ale clienților, datele procesare online.

Costuri minime

Costul este calculat in funcție de nevoia clientului, iar prin urmare acestea sunt accesibile pentru orice tip de client.Serviciile noastre beneficiază de licenţierea facilă si nu exista costuri ascunse.

Securizata si accesibila

Aplicația utilizează 4 nivele de securitate: parola, certificat, componență hardware și IP. Toate aplicațiile dezvoltate de către noi, au la bază strategia de dezvoltare bazată pe standardul RUP (Rational Unified Processes). Datele pot fi accesate de oriunde din lume - desigur, cu permisiunea speciala a clientului

Sistemul "INTELLIGENT" funcționează perfect pe orice calculator

Suntem pregătiți mereu pentru a instala sistemul pe calculatorul clienților. Durează maxim 2 minute, după care sistemul poate fii utilizat.

Usor de intretinut

Se dezvoltă pe bază de şabloane astfel încât toate modulele/ferestrele dețin aceași structură, model și mod de utilizare.

Stabilia

Aplicaţia nu se întrerupe în lipsa conectivităţii la reţea.

Usor de adaptat

Utilizând tehnologi de vârf în programarea obiectuală, orice modul poate fi extins cu noi funcționalități fără a afecta comportamentul curent.

Usor de dezvoltat

Se poate dezvolta orice tip de aplicație utilizând frameworkul nostru, cu un minim de cunoștințe de programare.

Dorești o alta aplicatie pe o anumita platforma?

Vrei sa afli mai multe?

Echipa noastră va sta la dispoziție pentru a va răspunde oricărei întrebări. Suntem pregătiți sa oferim si alte servicii in domeniul IT.