Prezentare ERP

Prezentare ERP si module

Sistemul ERP (ENTERPRISE RESOURCE PLANNING) "INTELLIGENT"

Este un sistem complet si complex care isi propune sa standardizeze procesele decizionale si productive.
O prioritate majora a sistemului "INTELLIGENT" este sa fie la zi cu modificarile legislative astfel incat sa fie un real suport pentru cei care il utilizeaza.
"INTELLIGENT" este un sistem multimodular, care pune la dispozitie in afara modulelor de baza - contabilitate, financiar, mijloace fixe, gestiune, salarii - si module specifice activitatii fiecarui client. Folosind o baza de date unica, modulele sunt complet integrate intre ele, astfel incat fiecare pune la dispozitie informatiile necesare celorlalte module.

Sistemul beneficiaza de o serie de caracteristici importante:

Viteza mare de raspuns

Viteza mare de raspuns la accesarea utilizatorilor, atat de procesare a informatiilor in rapoarte cat si pentru operarea curenta.

Interfata intuitiva

Interfața este făcută pentru orice tip de utilizator.

Suport decizional activ

Suport decizional activ pentru fiecare nivel de managament.

Actualizare simpla

Actualizarea statiilor de client cu ultima versiune de aplicatie se face automat, chiar si in timpul utilizarii aplicatiei.

Timpi de raspuns foarte mici

Timpi de raspuns foarte mici din partea echipei de suport, rezolvarea celor mai multe probleme realizandu-se in timpul convorbirii telefonice.

Securitate si accesibilitate

Toate aplicațiile dezvoltate de către noi, au la bază strategia de dezvoltare bazată pe standardul RUP (Rational Unified Processes). Datele pot fi accesate de oriunde din lume - desigur, cu permisiunea speciala a clientului

Sistemul "INTELLIGENT"

Module complexe

Vrei sa aflii mai multe?