Termeni si conditii

Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiţi şi să acceptaţi aceşti termeni şi condiţii în totalitate. Prin accesarea acestui site, Clientul acceptă ca acest contract şi orice dispute legate de acest site sunt guvernate de şi construite în concordanţă cu legile în vigoare în România. Clientul acceptă să se supună jurisdicţiei exclusive a instanţelor judecătoreşti din România.


OSD – Omega Software Development poate modifica aceste termene şi condiţii fără o notificare prealabilă. Astfel de schimbări vor fi anunţate prin afişarea pe site-ul www.omega-sd.ro. Se consideră aceste schimbări ca acceptate în cazul in care Clientul continuă să utilizeze serviciul după data afişării pe site a modificărilor.


Conţinutul site-ului www.omega-sd.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice formă fără permisiunea anterioară a companiei OSD – Omega Software Development. Materialele publicate şi conţinutul www.omega-sd.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.


OSD – Omega Software Development nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informaţiilor de pe www.omega-sd.ro. OSD – Omega Software Development işi rezervă dreptul de a face modificări în materialele şi în conţinutul www.omega-sd.ro în funcţie de schimbările ce au loc cu privire la produsele şi serviciile comercializate.


OSD – Omega Software Development nu este responsabilă de costurile şi/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informaţiilor din www.omega-sd.ro.


OSD – Omega Software Development nu este responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncţionalitaţi de orice fel ale www.omega-sd.ro.


OSD – Omega Software Development nu îşi asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomaţiilor furnizate de terţe părţi pe www.omega-sd.ro.


OSD – Omega Software Development işi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura website-ului.

 

Sunteti gata sa va dezvoltati afacerea? Intrati in legatura cu noi chiar acum.